Over mezelf

Ik zal nooit het moment vergeten wanneer een dierbare vriend mij jaren geleden vroeg: "Wat wil jij achterlaten op deze wereld, als je in je grafkist ligt?". De vraag heeft mij nooit meer losgelaten en ik ben opnieuw beginnen dromen... Want, door de tegenstand op mijn levenspad had ik die dromen al lang opgegeven. Dankzij de invloed van enkele belangrijke mensen is de koers van mijn leven definitief gewijzigd en heb ik risico's genomen. Durven nemen.

Delta coaching is ontstaan vanuit een diep hartsverlangen om mensen te begeleiden naar hun "inner greatness". Ik geloof dat iedere persoon in staat is tot verbluffende prestaties. Om een groot resultaat te bereiken ben je steeds afhankelijk van anderen en ik wil voor jou graag één van die "anderen" zijn.

Ik ben gedreven om het verscholen potentieel in het licht te werpen zodat je dichter tot jouw doel komt. Ik heb een passie voor verandering en leiderschap. Met de juiste handvaten wil ik jou helpen om als persoon vrijheid te ervaren en uit je comfortzone te stappen.

Life's too short not to take risks!

In de Sociale School Heverlee heb ik mijn basisopleiding maatschappelijk werk (HR) behaald. Na tien jaar werkervaring bij de overheid merkte ik meer en meer dat dit niet de job van mijn leven was. Mijn passie lag elders.

Na zelf loopbaanbegeleiding te hebben gevolgd was het meer dan duidelijk dat coaching in mijn bloed zit. Voor ik dit zo uitgesproken hoorde, was ik persoonlijk al bezig met projecten waarbij ik automatisch in de rol van coach en/of mentor kroop. Mijn coach overtuigde mij om de stap te zetten naar professionele coaching. Dankzij de steun van mijn vrouw heb ik deze sprong durven wagen en nu heb ik mijn plek gevonden... Dit is het voor mij: mijn passie, mijn doel, mijn kracht.

Ondertussen heb ik reeds verschillende coachopleidingen achter de rug (opleiding loopbaancoach bij NextStep coaching & WISL, postgraduaat 'Inspirerend coachen' aan de Arteveldehogeschool, systemisch coachen, opstellingswerk, stress & burn-out, e.a.), maak ik deel uit van een maandelijkse intervisiegroep met andere professionals én blijf ik mij voortdurend verdiepen in deze boeiende materie. In dit vak is levenslang leren een vaste waarde.

Voor degenen die benieuwd zijn naar mijn ervaring: ik heb +/- 1900 uren coaching op mijn teller staan en een klantenbestand opgebouwd met meer dan 250 namen. 

Missie

"Een intergenerationele impact creëren door het verankeren van de identiteit van mensen en het ontgrendelen van hun potentieel."

Visie

Ik geloof in een drieledig mensbeeld: lichaam, ziel en geest. Het is mijn persoonlijke visie om momentum te creëren door positieve gedragsverandering tot stand te brengen en te werken naar een gezonde, evenwichtige balans. Dit binnen de context van jouw levenskader en het groter geheel. Hierbij staan drie processen onlosmakelijk met elkaar in verbinding:
  • het verstand - je denken
  • het hart - je voelen
  • de wil - je handelen

Strategie 

DELTA refereert naar de Griekse letter δ, wat betekent "verandering over tijd" en is een acroniem voor:

  1. Discover - ontdek je unieke design en potentieel
  2. Embrace - omarm je beperkingen, obstakels, uitdagingen en moeilijkheden.
  3. Lead - leid doelbewust je eigen leven, verbonden aan het groter geheel
  4. Transform - verander als persoon/team door het vernieuwen van je denken
  5. Act - handel in overeenstemming met je vernieuwd denken

Kernwaarden

Tijdens de coaching vertrek ik vanuit bepaalde waarden die voor mij altijd voorop staan. Ik deel ze graag met jou zodat je weet wat je zeker van mij kan verwachten.

Integer
Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn voor mij echte basisbegrippen. Alles begint bij vertrouwen en dat vertrouwen wil ik niet schaden. Ik ga dan ook op een uiterst discrete manier om met alles wat er besproken wordt tijdens de coaching. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
“You are in integrity when the life you are living on the outside matches who you are on the inside.” - Alan Cohen
Dienend
Als coach staan ik steeds in een dienende positie, alles staat in functie van jou. Doorheen de coaching groeit jouw zelfbewustzijn. Zo kan jij weer de leiding over je leven in eigen handen nemen.
"Servant leadership is the only leadership that ultimately works." - Dave Ramsey
Empathisch
Ik haast mij om te luisteren en ben traag in het spreken zodat ik beter jouw gevoelens en belevingswereld kan begrijpen.
"Man’s inability to communicate is a result of his failure to listen effectively.” - Carl Rogers
Toegewijd
Coaching is voor mij niet zomaar een job, het is mijn passie! Ik werk dus steeds met 100% overtuiging en volledige toewijding naar jou toe om jou op jouw plek te krijgen.
"Commitment is what transforms a promise into a reality." - Abraham Lincoln
Efficiënt
Efficiënt en doeltreffend: hoe sneller jij bij je doel geraakt, hoe beter. Ik ga jou geen extra coaching aansmeren als jij dat niet nodig hebt.
"Efficiency is doing better what is already being done." - Peter Drucker.

Bij deze kernwaarden staat authenticiteit altijd centraal. De authenticiteit van mij als coach; ik werk vanuit mijn hart en passie. Maar ook jouw authenticiteit: om tot de beste resultaten te komen, is het noodzakelijk dat jij helemaal jezelf bent tijdens de sessies.