Personal Coaching
Welke belemmeringen staan er momenteel in de weg van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?
Welke stappen kun je zetten om meer zelfvertrouwen te krijgen en je angsten te overwinnen?
Wat is het grootste obstakel dat je momenteel ervaart en hoe kun je dit overwinnen?
Hoe kun je meer voldoening halen uit je werk en/of je persoonlijke leven? 
Hoe kun je beter omgaan met stress en moeilijke situaties in het leven?
Wat zijn je grootste dromen en doelen in het leven?
Wat is een gezonde portie uitdaging voor jou?
Hoe kan ik groeien als leider? 
...
 

Mensen hebben van nature uit de neiging om advies en raad te geven. Helaas heeft dat niet altijd het gewenste effect. De oplossing komt immers niet uit jezelf en heeft daardoor geen duurzaam karakter. Als personal coach kan ik jou terug op weg helpen. Jij bent de expert van jouw vraagstuk en ik de expert van jouw proces. Door middel van zeer gerichte vragen, kom je snel tot nieuwe inzichten. Wanneer we met elkaar in dialoog te gaan, geven we samen betekenis aan jouw werkelijkheid.

Every block of stone has a statue inside it and it is the task of the sculptor to discover it.

De kunstenaar Michelangelo gebruikte deze prachtige metafoor. Met andere woorden: het uiteindelijke kunstwerk zit al in een blok steen, je hoeft het er alleen maar uit te bevrijden. Personal coaching wordt daarbij een soort van beeldhouwen om wie je kàn zijn te bevrijden uit wie je dénkt te zijn. Elke stap die je nadien zet is een overwinning. Eens je de smaak hiervan te pakken hebt, ga je weer met plezier terug in het leven staan. Ontdek jezelf, neem de leiding over je keuzes, vind weer vreugde in het leven! Met personal coaching krijg je doeltreffende begeleiding, gericht op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen.

Wat mag ik verwachten?

  1. Vrijblijvend (telefonisch) intakegesprek van 30 minuten.
  2. Traject wordt opgestart met minimum aantal sessies. Eén sessie duurt ongeveer 2 uur. 
  3. Verwacht je aan confronterende gesprekken met de nodige ondersteuning en handvaten om de gepaste acties te kunnen ondernemen. 
  4. Na het traject wordt in onderling overleg beslist of een bijkomende sessie wenselijk is.

Praktisch?

De gesprekken vinden meestal plaats in mijn praktijk, maar het kan evengoed doorgaan op een gezellige plek bij jou in de buurt of we maken er gewoon een (bos)wandeling van. Waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Bij verplaatsing worden reiskosten in rekening gebracht.